Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:56 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 14:59

Ο ΑΟ Κανδήλας ευχαριστεί τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με ανακοίνωση των Ακαδημιών του ο ΑΟ Κανδήλας ευχαριστεί την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα καθώς και  τον προπονητή των ακαδημιών Αλέξανδρο Ρήγα για την φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσε στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων  (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του συλλόγου  , να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός αγώνα Super league και συγκεκριμένα του αγώνα Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Κωστούλα καθώς και  τον προπονητή των ακαδημιών Αλέξανδρο Ρήγα για την φιλοξενία και την ευκαιρία που έδωσε στους ποδοσφαιριστές των τμημάτων  (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ) του συλλόγου μας , να ζήσουν από κοντά την εμπειρία ενός αγώνα Super league και συγκεκριμένα του αγώνα Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης.

Οι μικροί αθλητές αφου αγωνίστηκαν σε τρία παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Παναιτωλικού  στο προπονητικό κέντρο ΕΜΙΛΕΟΝ στο τέλος γευμάτισαν και αναχώρησαν για το γήπεδο του Παναιτωλικού

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός δείχνει έμπρακτα την ευαισθησία της στο τομέα της ανάπτυξης και προώθησης του υγιούς ποδοσφαίρου στο νομό μας και αυτό αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα για όλους .

ao kandilas

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1632 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.