Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:16 μμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 13:05

Έργα ανάπλασης πλατείας Γουριάς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δημοπράτησης άμεσα ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Τοπικής Κοινότητας Γουριάς συνολικού προϋπολογισμού 30.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από Ίδια Έσοδα του Δήμου.

Οι εργασίες ανάπλασης    περιλαμβάνουν τοποθέτηση πλακών σε μήκος 550 μέτρων και πλάτος 3,5 μ. σε δρόμους γύρω από το χώρο, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στον ηλεκτροφωτισμό.

Ειδικότερα, θα γίνουν εργασίες καθαιρέσεων και τσιμεντόστρωσης με παράλληλη λήψη μέτρων ώστε ν αποφεύγονται εισροές ομβρίων σε κατοικίες ή αυλές οικιών. Σε θέσεις δε που θα υποδειχθούν, θα κατασκευαστούν φρεάτια για την παροχέτευση των ομβρίων στο δίκτυο αγωγών. Οι εργασίες ηλεκτροφωτισμού θα γίνουν στην πλατεία με τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων παραδοσιακού τύπου και ανακαίνιση βαφής ιστών φωτισμού, τοποθέτηση του αναλόγου καλωδίου και χρονοδιακόπτη καθώς επίσης τοποθέτηση επίτοιχων φωτιστικών γύρω από την πλατεία.

 

Διαβάστηκε 1353 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.