Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:25 πμ
 
wm small
Κυριακή, 06 Μαϊος 2018 22:49

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη λιτανεία της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου (Τετ 9/5/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν για την ασφαλή λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χριστοφόρου στο Αγρίνιο κατά τον εορτασμό του Πολιούχου της πόλης , σύμφωνα με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Παπαευθυμίου είναι:

Την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 θα ισχύσει απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, από ώρα 14.00 μέχρι 21.00 , στις  οδούς Αγίου Χριστοφόρου – Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Ι.Ν. Αγίου Χριστοφόρου.
Θα ισχύσει εξάλλου σταδιακή απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην ίδια διαδρομή και η εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών, από ώρα 18.00 έως ώρα 21.00.

Τα χρονικά διαστήματα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» ενώ η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Διαβάστηκε 1721 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.