Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:53 μμ
 
wm small
Σάββατο, 05 Μαϊος 2018 16:06

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο Δημαρχείο Αγρινίου (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ικριώματα λόγω επικινδυνότητας

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου, που δημοσιοποιήθηκε στην «Διαύγεια» ανατέθηκε απευθείας σε τρίτο, η ενοικίαση ικριωμάτων για επείγουσες εργασίες λόγω επικινδυνότητας, από δομικής πλευράς, του Δημαρχείου Αγρινίου. Η ενοικίαση των ικριωμάτων ανέρχεται στα 8.000 ευρώ, ενώ ο ανάδοχος έχει την υποχρέωση να πραγματοποιήσει την τοποθέτησή τους στο Δημαρχείο εντός μιας ημέρας, βάση της μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του ∆ήµου.

Η πληρωμή του προμηθευτή θα γίνει μετά την απομάκρυνση των ικριωμάτων, που προϋποθέτει την ολοκλήρωση των εργασιών, με χρηματικό ένταλμα πληρωμής που θα συνοδεύεται με τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπει ο νόμος.

Η απόφαση ελήφθη μετά από πτώση υλικού επικάλυψης και κυρίως για την αποφυγή ατυχήματος. Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν και οι απαραίτητοι έλεγχοι σε όλα τα υλικά των τριών όψεων του Δημαρχείου.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευθύμιος Γρίβας ανέφερε στη «Σ»: «οι εργασίες είχαν αποφασιστεί εδώ και καιρό να γίνουν, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά του κτιρίου. Λόγω του κατεπείγοντος μετά την πτώση κομματιού σοβά από το μπαλκόνι του Δημαρχείου, επισπεύθηκε η διαδικασία. Θα γίνει εσωτερική και εξωτερική συντήρηση του κτιρίου και εργασίες ηλεκτροφωτισμού, που αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου σε ενάμιση μήνα. Στόχος μας είναι το κτίριο να γίνει ακόμη πιο λειτουργικό και καλαίσθητο.Έχουν ήδη εκδοθεί οι απαραίτητες άδεις και το έργο θα εκτελεστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση» 

sinidisi.gr

ergasies-dimarxeio (2)

                                                    Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θύμιος Γρίβας

ergasies-dimarxeio (3)

ergasies-dimarxeio (4)

ergasies-dimarxeio (1)

 

Διαβάστηκε 1693 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.