Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:54 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 23:17

«Ζωγραφίζοντας με τη δύναμη της ψυχής» στο Μεσολόγγι (Δευ 7/5/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Δ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου διοργανώνουν την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018 έκθεση ζωγραφικής με επίσημο καλεσμένο τον διακεκριμένο ζωγράφο κ. Τριαντάφυλλο Ηλιάδη.

Ο κ. Ηλιάδης στην ομιλία του θα αναφερθεί για τη δύναμη της ψυχής και πως αυτή τον βοήθησε να πετάξει τα βάρη της αναπηρίας του και να αξιοποιήσει τις δυνάμεις δημιουργίας που του έδινε η ψυχή του. Μέσα από το προσωπικό του βίωμα ο κ. Ηλιάδης θα εξηγήσει με μοναδικό τρόπο στο κοινό πως ένα πληγωμένο ψυχικά παιδί από την αναπηρία του, ξεπέρασε με την ψυχική του δύναμη τη ρατσιστική απαξίωση και κατάφερε να γίνει ένας διακεκριμένος ζωγράφος και ένα ισότιμο μέλος της κοινωνίας.

Το παράδειγμα, λοιπόν, του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη δεν μας επιτρέπει να εγκαταλείπουμε καμία μάχη όσες δυσκολίες και προβλήματα αν έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

dinami-psixis-prosklisi

Διαβάστηκε 2726 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.