Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:36 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 20:56

Κοινή συνέντευξη τύπου των φορέων της ΘεατρόPolice και τεσσάρων κοινωνικών δομών της περιοχής μας.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

    Κοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα 04 /05/2018 εκπρόσωποι των φορέων  που υποστηρίζουν την ΘεατρόPolice, με εκπροσώπους τεσσάρων κοινωνικών δομών της περιοχής μας.  Συγκεκριμένα εκπρόσωποι της  Ένωσης Αστυνομικών  Υπαλλήλων Ακαρνανίας, της Τοπικής Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου,  με τους εκπροσώπους των τριών ειδικών δημοτικών σχολείων της πόλης μας 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Ειδικό Δημοτικό Μαρία Δημάδη, αλλά και τον διοικητικό υπεύθυνο της ΕΨΥΠΕΑ, μίλησαν για την Θεατρική παράσταση που θα ανεβάσει η θεατρική μας ομάδα για φέτος, αλλά και την πρωτοβουλία να στηριχθούν μέσω των παραστάσεων οι ανωτέρω  δομές.

    Οι εκπρόσωποι των φορέων της  ΘεατρόPolice  στάθηκαν στην υποστήριξη και την αγαστή συνεργασία όλων ώστε η θεατρική   ομάδα να συνεχίζει να δουλεύει και να μπορεί να ανεβάζει θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου.  Αναφέρθηκαν επίσης και στην συνέχεια της πρωτοβουλίας να υποστηρίζονται μέσω των θεατρικών παραστάσεων της ομάδας, κοινωνικές δομές της περιοχής μας. Τέλος αφού ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς της συγκεκριμένης θεατρικής παράστασης, κάλεσαν  τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στις 10/11/12/13 Μαΐου να παρακολουθήσουν το έργο που θα ανεβάσει η ομάδα φέτος, αλλά και να στηρίξουν τις κοινωνικές δομές στο έργο τους.

    Οι εκπρόσωποι των δομών που θα υποστηριχθούν μέσω των τεσσάρων παραστάσεων της ομάδας, αναφέρθηκαν στο κοινωνικό πρόσωπο των αστυνομικών αλλά και των συλλόγων τους, που παρά τις δυσκολίες του επαγγέλματός τους, αφιερώνουν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους για να παράγουν κοινωνικό έργο και πολιτισμό. Ευχαρίστησαν τις δύο ενώσεις των αστυνομικών,  το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου και τα μέλη της ΘεατρόPolice για την πρωτοβουλία τους να υποστηρίξουν το έργο τους.

    Η Εκπρόσωπος του ΔΗΠΕΘΕ και η σκηνοθέτης του έργου στάθηκαν στην επιλογή του έργου, που για φέτος είναι μια μαύρη κωμωδία του Ισραέλ Χόροβιτς με τίτλο «Η ΓΡΑΜΜH». Στο φετινό έργο διαδραματίζεται  ένα ''παιχνίδι'' νίκης χωρίς κανόνες, όπου το δίκιο και το άδικο, το σωστό και το λάθος, ερμηνεύεται διαφορετικά! Πέντε άνθρωποι «της διπλανής πόρτας» φτάνουν στο χώρο με διαφορά λίγων λεπτών ο ένας απ’ τον άλλον και μπαίνουν στη σειρά, πίσω από μια γραμμή. Δεν αναφέρεται ποιοι είναι, από πού έρχονται, ούτε καν ο σκοπός της αναμονής τους. Απλά έρχονται και περιμένουν πίσω από μια άσπρη γραμμή, κρατώντας τα προσχήματα μιας κόσμιας (αρχικά) συμπεριφοράς, που γρήγορα εξελίσσεται σε ένα «παιχνίδι» χωρίς κανόνες, μια άγρια «ανθρωποφαγία», με ένα και μοναδικό στόχο: Την πρωτιά. Μέχρι πού λοιπόν είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε για να αποκτήσουμε την πρώτη θέση; Αξίζει να κάνουμε τα πάντα για την κατάκτησή της; Είναι μερικά από τα μηνύματα που μας περνάει το φετινό έργο.

    Σας περιμένουμε για μια ακόμη χρονιά να έρθετε να απολαύσετε και φέτος την θεατρική μας παράσταση και να υποστηρίξουμε όλοι μαζί, το έργο των ανθρώπων αυτών που δίνουν αγώνα καθημερινά, για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες.

 

Διαβάστηκε 1784 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.