Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:33 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 18:09

Με κοντοσούβλι για Ρεκόρ Γκίνες η γιορτή πρατίνας στη Γουριά Μεσολογγίου!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες θα μπορούσε να προστεθεί η σούβλα με την προβατίνα που διέθεσε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γουριάς κατά τη καθιερωμένη γιορτή πρατίνας τη Πρωτομαγιά.

Για ακόμη μια χρονιά, τη Πρωτομαγιά, γιορτάστηκε στη Γουριά η καθιερωμένη γιορτή πρατίνας όπου εκατοντάδες κόσμου γεύτηκαν τη δωρεάν προβατίνα και γλέντησαν με την ψυχή τους.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις από την καθιερωμένη γιορτή στο προαύλιο των Αγίων Ταξιαρχών, «έκλεψαν» οι ψησταριές που για να καλύψουν τις ανάγκες των επισκεπτών ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γουριάς έστησαν μια υπαίθρια ψησταριά όπου έβαλαν 1,5 τόνο προβατίνας στις σούβλες!

Πρόκειται για ένα ρεκόρ που θα μπορούσε να προστεθεί στα βιβλία Γκίνες και που μας θυμίζει το αντίστοιχο, που είχε αναδείξει το iAitoloakarnania.gr, σε γλέντι στα Πηγάδια Ξηρομέρου από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Πηγαδίων «Η Μάνινα» (ΕΔΩ).

Δείτε το απίστευτο κοντοσούβλι της Γουριάς:

Βίντεο: Xenakis Maroulis

iAitoloakarnania.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 3905 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.