Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:52 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 04 Μαϊος 2018 01:41

Δυναμική εμφάνιση η ομάδα στίβου της ΓΕΑ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρων - Γυναικών Α΄Φάσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών-Γυναικών, το Σάββατο 28 Απριλίου, με τη συμμετοχή 30 συλλόγων της Πελοποννήσου, της Αιτωλοακαρνανίας και των Ιονίων Νήσων. Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες υπερβολική ζέστη και δυνατός αέρας οι αθλητές της ΓΕΑ εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, με αποτέλεσμα το αγρινιώτικο σωματείο να καταλάβει την τρίτη θέση στη γενική βαθμολογία.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Θοδωρής Αρωνιάδας στα 1500μ. και το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα κέρδισε ο Χρήστος Τρομπούκης. Χάλκινο μετάλλιο πήραν, στον δρόμο των 100μ. ο Ραφαήλ Μπέτσης και ο Παύλος Μπεκούλης στα 10000μ. βάδην. Σημαντικές επιδόσεις επέτυχαν στα 1500μ. ο Ηλίας Αϋφαντόπουλος 4ος, Ο Κώστας Σταμούλης 5ος και ο Νίκος Σταμούλης 6ος. Στα 400μ. την 5η θέση κατέκτησε ο Κώστας Καπούλας.

Καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων έχει η προπονητική καθοδήγηση των ανθρώπων του συλλόγου, οι οποίοι συνεχίζουν πιστά να εργάζονται για την συνέχιση της ιστορικής παράδοσης που έχει διαμορφώσει στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό η ΓΕΑ.

Διαβάστηκε 2016 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.