Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:09 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 16:19

Μηνυτήρια αναφορά για την πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί στον χώρο του  ΧΥΤΑ Μεσολογγίου ζήτησε σήμερα με μηνυτήρια αναφορά ο Αν. Δημάρχου Σπυρίδων Καρβέλης, παρουσία του Προέδρου της τοπικής  κοινότητας Αγίου Θωμά Ιωάννη Πασπαλιάρη.

Η μηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πλημ/κών κατά παντός υπευθύνου, καθώς -όπως σημειώνεται- ο ανωτέρω ΧΥΤΑ βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας και σε στάδιο αποκατάστασης του 1ου και 2ου κυττάρου. Σε εγγύτατο χώρο δε, κατασκευάζονται τα νέα κύτταρα και οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο χώρος που καταλαμβάνει έκταση 35 στρεμμάτων και βρίσκεται στη θέση «Ακτημόνων» Αγίου Θωμά Μεσολογγίου, είναι περιφραγμένος ενώ βρίσκεται υπό επίβλεψη. Για τους παραπάνω λόγους, ζητείτε η περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς όπως επισημαίνεται η πυρκαγιά η οποία ξέσπασε περί την 5η πρωινή ώρα δεν δικαιολογείται από φυσικά ή μη ανθρωπογενή αίτια.

Διαβάστηκε 1501 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.