Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  8:27 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 22:02

Μεσολόγγι: Πρωτομαγιά στο Πάρκο Δασάκι (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία όμορφη δράση πραγματοποιήθηκε χθες (Πρωτομαγιά) στο Πάρκο Δασάκι στο Μεσολόγγι, με στόχο να βρεθούν οι πολίτες σε ένα δημόσιο χώρο, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να συζητήσουν.

Η μεγάλη συμμετοχή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά την ανάγκη για ζωντανούς πράσινους χώρους, ενώ οι πολίτες έδειξαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν το Πάρκο Δασάκι.

«Αναμένουμε η ανταπόκριση του Λιμενικού ταμείου αλλά και του Δήμου στο αίτημα των πολιτών για συντήρηση και ανανέωση του χώρου να είναι εξίσου εντυπωσιακή όσο και η συμμετοχή του κόσμου.

Θεωρούμε πως όταν υπάρχει θέληση όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η άτυπη ομάδα πολιτών «Saltsinistas».

Μάλιστα καταλήγοντας η ανακοίνωση των «Saltsinistas» καλεί στην θεατρική παράσταση «Ο άνθρωπος είναι για τον άνθρωπο λύκος», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαΐου και ώρα 20:30, στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο, από το Θεατρικό Εργαστήρι της Πολυφωνικής Πάτρας.

Η Δράση στο Πάρκο Δασάκι πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του Μουσικού Ομίλου Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών».

agrinionews.gr

 

 

 

Διαβάστηκε 1309 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.