Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:00 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 17:35

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας παρούσα στην 2η Greek Travel Show – Ελληνικές Διακοπές 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην Greek Travel Show  – Ελληνικές Διακοπές 2018  θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, δίνοντας έμφαση και στον εσωτερικό τουρισμό.  Πρόκειται για την τουριστική έκθεση  που οργανώνεται από 4 έως 6 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών «Helexpo Maroussi» και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, της ΕΝΠΕ καθώς επίσης  των σημαντικότερων φορέων του τουρισμού.

Απευθύνεται σε όσους θέλουν να σχεδιάσουν και να κλείσουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα και σε άλλους ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς το καλοκαίρι του 2018. Πρόκειται για ένα εκθεσιακό τουριστικό γεγονός ευρύτερης απήχησης που πραγματοποιείται με τη συμμετοχή Περιφερειών και Δήμων της χώρας, τουριστικών γραφείων και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας λαμβάνει μέρος με τη νέα, σύγχρονη τουριστική της ταυτότητα και με κεντρικό σύνθημα Be Inspired in Western Greece προσκαλεί και προκαλεί τον επισκέπτη να εμπνευστεί και να την εξερευνήσει, αποκομίζοντας  μια  «συλλογή εικόνων και εμπειριών».

Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα εκπροσωπήσει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.

Κατά τη διάρκειά του τριημέρου τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμοί θα προβάλουν και θα διαθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο ευρύ κοινό και στους επισκέπτες, Έλληνες και ξένους. Παράλληλα, θα ενημερώσουν τους Έλληνες ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών τους, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

 

Διαβάστηκε 1428 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.