Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:51 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 17:26

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ναυπακτίας απο τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπακτίας Παναγιώτη Λουκόπουλου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχος Κων/νος Στεφανόπουλος, συνοδευόμενος από τον Β΄βοηθό του, Αστυνομικό Διευθυντή Βασίλειο Τσούρα και τον Διευθυντή Αστυνομίας Αιτωλίας Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Τσαμπικούνη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και κατά τη διάρκεια της συζήτησης επισημάνθηκε η άριστη συνεργασία Δήμου και Αστυνομίας σε όλα τα επίπεδα.

O Δήμαρχος Παναγιώτης Λουκόπουλος, ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ναύπακτος και επεσήμανε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης στους δρόμους προκειμένου να αντιμετωπισθεί το κυκλοφοριακό και έλαβε την υπόσχεση για αμέριστη συμπαράσταση στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας Δήμου Ναυπακτίας και Αστυνομίας και της ασφάλειας των πολιτών.

Διαβάστηκε 1547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.