Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:39 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 12:51

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας ενημερώνει για τους εμβολιασμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εμβολιασμών (23-29 Απριλίου), το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ναυπακτίας,  στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του και προκειμένου να υπογραμμίσει τη σημασία διατήρησης της ατομικής προστασίας  από νοσήματα που προλαμβάνονται με εμβολιασμό καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής, διοργάνωσε δράση για την ενημέρωση του κοινού.

Στα πλαίσια  ευαισθητοποίησης  των πολιτών του Δήμου Ναυπακτίας η δράση περιελάμβανε διανομή ενημερωτικού υλικού με αναφορά στην  αναγκαιότητα του εμβολιασμού και  τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από το θέμα των εμβολίων.

Επίσης στα πλαίσια της δράσης διανεμήθηκε ερωτηματολόγιο προς συμπλήρωση, με σκοπό την άντληση πληροφοριών για τις απόψεις των συμπολιτών  μας σχετικά με τα εμβόλια.

Το Κέντρο Κοινότητας λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 07.00-15.00 και στεγάζεται στην Θ. Νόβα 16 (πρώην ιατρεία ΙΚΑ). Τηλ. Επικ.: 2634 0 38640.

 

Διαβάστηκε 1267 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.