Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:48 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 12:44

To 1o Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου ευχαριστεί για σημαντική δωρεά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο 6/θέσιο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου ευχαριστεί για τη σημαντική δωρεά της οικογένειας της εκλιπούσας Βασιλικής Κιόχου, η οποία προσέφερε ένα σημαντικό ποσό στη μνήμη της για την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλει το σχολείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η εκπαιδευτική κοινότητα του Σχολείου μας, ευχαριστεί θερμά την οικογένεια της εκλιπούσας Κιόχου Βασιλικής το γένος Πετσίνη, η οποία μας προσέφερε στη μνήμη της, ένα σημαντικό ποσό, ενισχύοντας την προσπάθεια που καταβάλουμε για παροχή ποιοτικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στους μαθητές μας, που τόσο το έχουν ανάγκη.

Τους ευχαριστούμε θερμά, τους ευχόμαστε ολόψυχα η μνήμη της να τους δίνει δύναμη και το παράδειγμά τους να μιμηθούν και άλλοι συμπολίτες μας, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη την κοινωνία της αλληλεγγύης και του σεβασμού στη διαφορετικότητα.

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1274 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.