Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:59 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 10:26

Γλέντι χορός και βραβεύσεις στην εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στο Γαλάτα. Φωτο-Βίντεο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στο Γαλατά Ναυπακτίας. Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της κοινότητας Γαλατά σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας , το ΚΑΠΗ , το εκκλησιαστικό συμβούλιο , τον πολιτιστικό σύλλογο και το σύλλογο γυναικών «ΑΡΜΟΝΙΑ» . Η εκδήλωση εκτός από διασκέδαση περιλάμβανε βραβεύσεις από τον πρόεδρο της κοινότητας κ. Μπαλωμένο που πριν ξεκινήσει τις απονομές προχώρησε σε ένα σύντομο χαιρετισμό , στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Ιερέας του Γαλατά π. Γεώργιος Μπίμπος και ο πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Χρήστος Κακολύρης. Ξεχωριστό χρώμα στην όμορφη εκδήλωση έδωσε η ορχήστρα του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας που δηλώνει παρόν σε κάθε εκδήλωση που συμμετέχει το ΚΑΠΗ και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σύσσωμη η κοινότητα Γαλατά με τον πρόεδρο κ. Μπαλωμένο και τα μέλη κ. Πετούση και κ. Κακολύρη καθώς και ο αντιδήμαρχος Ναυπακτίας κ. Κοτσανάς, οι Ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ναυπακτίας κ. Τσουκαλάς και κ. Τραχύλης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ράπτης.

nafpaktianews.gr

Διαβάστηκε 1786 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαϊος 2018 10:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.