Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:01 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 18:55

Ηλεκτρονικούς υπολογιστές δώρισε το Ίδρυμα Ωνάση στο 2ο ΕΠΑΛ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου Αθανάσιος Φλωρόπουλος ευχαριστεί το Ίδρυμα Ωνάση για την δωρεά τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο σχολείο για τον εκσυγχρονισμό των εργαστηρίων του. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Ωνάση για τη γενναιόδωρη προσφορά των τεσσάρων ηλεκτρονικών υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας στο σχολείο μας.

Τα εργαστήριά μας όντως απαρχαιωμένα τεχνολογικά απαιτούν εκσυγχρονισμό με εμπλουτισμό σε καινούριους Η/Υ για να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αναλυτικού προγράμματος σπουδών.

Οι Η/Υ που μας χορηγήθηκαν αφενός μεν θα διευκολύνουν το έργο μας, αφετέρου θα εκσυγχρονίσουν ένα από τα τέσσερα εργαστήριά μας και οι προδιαγραφές του καλύπτουν σύγχρονα απαιτητικά προγράμματα προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
*Φωτογραφία αρχείου

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.