Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  7:10 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 18:38

Δωρεάν εξέταση στις 4 Μαΐου στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου από τον Χειρούργο Ορθοπαιδικό Φώτη Τσούκα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γενική Κλινική ‘ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ’ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον εξειδικευμένο Ορθοπαιδικό – Χειρούργο – Αθλίατρο κ. Τσούκα Φώτιο.

Ο κ. Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITAN ως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός.

γόνατο

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Κο Τσούκα, ανακοινώνεται ότι, στις 4 Μαίου ο Ιατρός θα δέχεται συμπολίτες μας ,κατόπιν ραντεβού, όπου θα γίνεται δωρεάν ιατρικός έλεγχος.

Τηλέφωνο για ραντεβού στο 6977808052 (καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών, από 09:00-14:00 και 18:00-21:00(εκτός Σαββάτου))

και στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από την Διεύθυνση

Διαβάστηκε 1488 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.