Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:11 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 21:45

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: 4-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δέλλας: «Πέσαμε σε πολύ καλό Έλληνα κίπερ, πιστεύω πως δεν υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω»

Ο Τραϊανός Δέλλας εξήρε το ταλέντο του Χουτεσιώτη στην συνέντευξη Τύπου, μίλησε για τον Παναιτωλικό και έδειξε τάση παραμονής στην ομάδα.

Δέλλας: «Πέσαμε σε πολύ καλό Έλληνα κίπερ, πιστεύω πως δεν υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω»

Ο Δέλλας επισήμανε στην Σ.Τ. για:

Το ματς: Καλησπέρα από μένα. Ήρθαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο με έναν μεγάλο αντίπαλο και ξεροντας τις δυσκολίες. Θέλαμε να πάρουμε εμπειρίες. Κάναμε ένα ανοιχτό ματς και δίχως σκοπιμότητες. Είχαμε τις στιγμές μας πριν το 1-0. Κόντρα στην ροή δεχθήκαμε το γκολ. Πέσαμε σε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα. Έναν πολύ καλό Έλληνα τερματοφύλακα. Δίκαιο το αποτέλεσμα. Μας στεναχωρεί αλλά παίρνουμε εμπειρίες και μεγαλώνουμε ως ομάδα. Στα τελευταία ματς δεν είχαμε κάποιο ενδιαφέρον για την βαθμολογία. Και το επόμενο ματς θα το παίξουμε χωρίς σκοπιμότητες.

Την έκθεσή του και την παραμονή του: Η έκθεσή μου έχει γίνει προς την διοίκηση. Δεν σημαίνει ότι θα μείνω. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση και δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει πρόβλημα στο να μείνω.

Τα αμυντικά λάθη στα γκολ: Δεν είναι αμυντικά. Δεν είναι μόνο οι τέσσερις της άμυνας. Τα δύο γκολ είναι πανομοιότυπα. Το τέταρτο είναι παιδικό γκολ. Από αφέλεια. Είναι νεαρά παιδιά. Μέσα από αυτά θα μάθουν και θα γίνουν πιο καλοί.

Τον Φάρλεϊ Ρόσα και εάν θα μείνει: Έχω δώσει την έκθεσή μου. Δεν έχουμε μιλήσει παραπάνω. Τις επόμενες ημέρες θα μπορούμε να πούμε παραπάνω.

Τον επόμενο αγώνα και την επιλογή να εκτίσει ποινή ο Μαρινάκης: Η ομάδα πάντα παίζει για να κερδίζει. Είτε εντός είτε εκτός. Το πως το κάνεις είναι θέμα τακτικής. Θέλω να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μου αρέσει να στήνομαι πίσω. Ο Μαρινάκης ήταν τιμωρημένος. Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα. Με τα εάν δεν υπάρχει ποδόσφαιρο (σ.σ. για το εάν θα έπαιζε ο Μαρινάκης). Με τα εάν μπορεί το ματς να τελείωνε στο 4-3. Είμαστε πρωταθλητές κάπου πάντως. Έχουμε 100 κίτρινες. Είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε αλλά θεωρώ ότι δεν είμαστε τόσο aggressive για να δεχόμαστε τόσες κίτρινες.


Κόντης: «Ο Χουτεσιώτης δουλεύει εξαιρετικά, άξιζε την ευκαιρία»!

Ο Χρήστος Κόντης μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για τον Χουτεσιώτη, τον Βρουσάι αλλά και την εικόνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό.

Κόντης: «Ο Χουτεσιώτης δουλεύει εξαιρετικά, άξιζε την ευκαιρία»!

Ο κ. Κόντης είπε στην Σ.Τ. για:

Τα νεαρά παιδιά που έπαιξαν όπως οι Χουτεσιώτης και Βρουσάι: Απόλυτα ικανοποιημένος είμαι. Απ' όλα τα παιδιά. Έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια. Ο Χουτεσιώτης δουλεύει εξαιρετικά όλη την χρονιά με τον Προτό. Άξιζε μία ευκαιρία να δείξει την αξία του και αξίζει γενικότερα. Όλα τα παιδιά πήγαν πολύ καλά.

Το μέλλον του Χουτεσιώτη: Είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Η δουλειά του είναι όταν παίζει να κάνει ότι έκανε σήμερα. Να συνεχίσει έτσι. Είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Τον Απόλλωνα και τον σημερινό αγώνα: Στην Ριζούπολη μας έλλειψε το γκολ. Εάν έμπαινε νωρίς θα ήταν αλλιώς. Είχαμε και τα πέναλτι. Σήμερα ήταν το τελευταίο ματς στο Καραϊσκάκη με τον κόσμο και θέλαμε το καλύτερο. Σήμερα όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια.

Το υλικό των Ακαδημιών και εάν υπάρχουν και άλλα παιδιά: Όπως βλέπετε υπάρχει. Υπάρχει υλικό από πίσω. Και άλλα παιδιά. Ο Ολυμπιακός έχει βαριά φανέλα και είναι μεγάλη ομάδα. Δεν είναι εύκολο. Όποια παιδιά έχουν τα προσόντα θα παίρνουν ευκαιρίες και μετά στο χέρι τους είναι να δείξουν και να πουν πως 'είμαι εδώ'.

Το εάν ήταν ξέσπασμα το σημερινό 4-0: Δεν νομίζω ότι ήταν ξέσπασμα. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα κρίθηκε στο γκολ. Είχαμε 3 ή 4 φάσεις με πέναλτι που δεν δόθηκαν. Είχαμε και ευκαιρίες. Όταν μπαίνει το γκολ και το 1-0 ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά.

Τον απολογισμό της σεζόν: Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά. Υπάρχουν κάποια νέα παιδιά που διεκδικούν φανέλα βασικού. Όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό να καταλάβουν ότι είναι μία μεγάλη ομάδα και να δίνουν το 100% γιατί εκτός των άλλων αξίζει να είναι πάντα πρώτος.

Το τι έχει πει με τον Πέδρο Μαρτίνς και το κατά πόσον έχει δώσει ή όχι έκθεση: Όχι δεν έχω κάνει κάποια τελική έκθεση. Έχουμε μιλήσει. Ο ίδιος είναι αρκετό καιρό στην ομάδα και βλέπει, μαθαίνει, αντιλαμβάνεται και αξιολογεί και είναι στο χέρι του να δει και να αποφασίσει.

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 1298 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.