Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:51 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 21:05

Brevet Αγρινίου: 23 αποφασισμένοι ποδηλάτες διέσχισαν την Αιτωλοακαρνανία (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες, Σάββατο 28 Απριλίου, το πέμπτο κατά σειρά Brevet Αγρινίου. Σε μια εξόρμηση 200 χιλιομέτρων συμμετείχαν 23 αποφασισμένοι ποδηλάτες απ’ όλη την Ελλάδα, με κοινό χαρακτηριστικό τους την αγάπη για το ποδήλατο και τη φύση!

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Αγρίνιο προς το Θέρμο, συνέχισαν προς το Αχλαδόκαστρο και τον Πλάτανο Ναυπακτίας, στη συνεχεία κατευθύνθηκαν προς τη Χόμορη και τον ποταμό Κότσαλο, ανέβηκαν στην Ελευθεριανη και το Διάσελο στα 1244 μ.

Έπειτα, κατηφόρισαν προς τη Ναύπακτο, παραπλεύρως του πόταμου Μόρνου και επέστρεψαν στο Αγρίνιο μέσω της Γέφυρας Μπανιά, τη Μακρυνεία και τη Λυσιμαχία.

Η διαδρομή, βάσει κανονισμών, διέρχεται από σημεία έλεγχου (υπάρχουν επίσημα σημεία αλλά και κρυφά controls) και είναι έγκυρη όταν ολοκληρωθεί εντός του ορίου των 13,5 ωρών. Δεν υπάρχει κατάταξη.

brevet-agrinio (1)

brevet-agrinio (12)brevet-agrinio (3)brevet-agrinio (4)brevet-agrinio (5)brevet-agrinio (6)brevet-agrinio (7)brevet-agrinio (8)brevet-agrinio (9)brevet-agrinio (10)brevet-agrinio (11)

brevet-agrinio (13)brevet-agrinio (14)brevet-agrinio (15)brevet-agrinio (16)

brevet-agrinio (2)

brevet (1) brevet (2) brevet (3) brevet (4)

agrinionews.gr

 

Διαβάστηκε 1501 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.