Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:33 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 21:00

Όταν το βλέπεις σαν αγγαρεία…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός γνώρισε βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι ήταν τρομερά εύστοχοι ενώ από την άλλη ο Χουσετιώτης σταματούσε τις προσπάθειες των κυανοκίτρινων.

Τα καναρίνια δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και δείχνουν να μην έχουν τα κίνητρα για να παλέψουν τα παιχνίδια.

Ολυμπιακός- Παναιτωλικός 4-0

Ο Παναιτωλικός μπήκε καλά οργανωμένος στο παιχνίδι με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να απειλήσει. Οι παίκτες του Δέλλα προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μοράρ στο 8’ λεπτό αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε φάσεις, με τον Ολυμπιακό να βρίσκει την πρώτη του στο 25λεπτο και να ανοίγει το σκορ με τον Ρομαό. Στην συνέχεια τα καναρίνια έχασαν δυο ευκαιρίες να ισοφαρίσουν και αυτό φάνηκε να τους στοιχίζει. Πηγαίνοντας προς το τέλος του ημιχρόνου ο Ολυμπιακός δημιούργησε δυο ακόμη ευκαιρίες και ήταν επίσης εύστοχος με τους Φορτούνη και Καρίμ. Οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα εύστοχοι και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα ακόμη γκολ για τον Ολυμπιακό. Στην πρώτη του ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ο Καρίμ δεν αστόχησε από κοντά. Ο Παναιτωλικός στην συνέχεια έχασε κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 80λεπτο να βάλει ακόμη ένα γκολ ενώ ο Χουτεσιώτης λυγά λεπτά αργότερα σταμάτησε ξανά τον Παναιτωλικό.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

8' Δοκάρι ο Παναιτωλικός! Κάθετη για τον Μοράρ που βγήκε φάτσα με τον Χουτεσιώτη και έστειλε την μπάλα στην κλειστή του γωνία. Στη συνέχεια ο Ένχελς έδιωξε προ του Ρόσα

25' Γκολ ο Ολυμπιακός, 1-0! Ωραία κυκλοφορία της μπάλας, με τον Μιραλάς να υποδέχεται την μπάλα από τα δεξιά έπειτα από την προσπάθεια του Βρουσάι και μετά το γύρισμα του Βέλγου, ο Ρομάο εκτέλεσε -από το ύψος του πέναλτι- τον Κυριακίδη, που δεν αντέδρασε καλά.

32' Απειλεί ο Παναιτωλικός. Ωραία κίνηση του Ρόσα από τα αριστερά και φαλτσαριστό σουτ με το δεξί, έδιωξε ωραία ο Χουτεσιώτης

33' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Ρότσα, που με φαλτσαριστό σουτ την έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

34' Γκολ ο Ολυμπιακός, 2-0! Σε μια παρόμοια φάση με το 1-0, ο Μιραλάς (δεύτερη ασίστ) έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φορτούνης, που έκανε γρήγορη κίνηση χωρίς την μπάλα, εκτέλεσε από κοντά τον Κυριακίδη

38' Γκολ ο Ολυμπιακός, 3-0! Έπειτα από πολύ ωραίο τακουνάκι του Βρουσάι εκτός περιοχής, ο Χατζισαφί έγινε κάτοχος της μπάλας από τα αριστερά, γύρισε προς την καρδιά της άμυνας που ήταν ο Ανσαριφάρντ και με δυνατό σουτ εκτέλεσε τον Κυριακίδη.

Ημίχρονο

46’ Έναρξη Β μέρους

46' Γκολ ο Ολυμπιακός, 4-0! Ο Φορτούνης κουβάλησε την μπάλα εκτός περιοχής και στο κατάλληλο σημείο μοίρασε για τον Ανσαριφάρντ που δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κυριακίδη.

49' Καλή στιγμή με τον Ρόσα για τον Παναιτωλικό, που άδειασε τον Ρομαό και στη συνέχεια τέσταρε τα αντανακλαστικά του Χουτεσιώτη.

59' Τελική για τον Ολυμπιακό. Σουτ του Φορτούνη εκτός περιοχής, αλλά πάνω στον Κυριακίδη που έδιωξε

64' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Ο Ντίας βρέθηκε σε καλή θέση (στη δεξιά γωνία της μικρής περιοχής), αλλά ο Χουτεσιώτης του είπε "όχι".

80' Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Σε μια φάση παρόμοια με το 4-0, ο Φορτούνης μοίρασε ωραία για τον Ανσαριφάρντ, που κλώτσησε μεγάλη ευκαιρία.

84' Ωραίο σουτ του Ρόσα για τον Παναιτωλικό και καλή επέμβαση του Χουτεσιώτη

90' Σουτ του Ρόσα, ο Χουτεσιώτης δεν έβαλε πολύ καλά τα χέριά του αυτήν τη φορά, αλλά κατάφερε να διώξει σε κόρνερ.

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

http://panaitolikos1926.blogspot.gr

 

 

Διαβάστηκε 1412 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.