Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  3:51 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 18:08

Κ-20: 3-0 τον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20, που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (29/4) στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε προηγούμενη στο σκορ με 3-0!

Στο 7′ ο Βοΐλης είχε δοκάρι, ενώ στο 12′ έπειτα από σέντρα του Τσερκώνης, ο Γιαννιώτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του (1-0).

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και στο 24′, μετά από ασίστ του Δήμου, ο Βοΐλης βρήκε δίχτυα για το 2-0. Στο 34′ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Τσερκώνης, με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ “έγραψε” το 3-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός των νικητών, Βασίλης Βούζας, είπε: “Στο πρώτο μέρος είχαμε πολλά καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Τελειώσαμε αήττητοι και φέτος στην έδρα μας αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να φτιαχτεί η ομάδα για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός είναι καταδικασμένος από την ιστορία του να πρωταγωνιστεί και θα επιστρέψει στην κορυφή”.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σκαφίδας, Δήμος, Γαλούπης (46′ Βάρκας), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (61′ Χονδρουδάκης), Φυτόπουλος (75′ Τσιριγώτης), Βοΐλης, Κατσούκης, Τσερκώνης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Πριόνας, Μπακογιάννης, Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Μπελεβώνης, Θώδης (85′ Ταράσης), Κυζιρίδης (80′ Βασιλάκας), Τσιαντής (62′ Πατίλας), Λιάβας.

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1465 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.