Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  10:12 πμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 14:09

Αγρίνιο: Με μεγάλη συμμετοχή η ημέρα "Let's do it Greece"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με σύμμαχο τον καλό καιρό δεκάδες εθελοντές  πραγματοποιούν από το πρωί δράσεις σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Η  πόλη με την φετινή συμμετοχή  στην διοργάνωση  «Lets  do it Greece»  στέλνει ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού  υλοποιώντας δράσεις  καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης των δημόσιων χώρων.

Το πρόγραμμα των δράσεων περιλαμβάνει εργασίες στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά, το Δασύλλιο του Αγίου Χριστοφόρου, την κεντρική πλατεία στα Δύο Ρέμματα,  στάσεις  αστικού ΚΤΕΛ, καθαρισμός – καλλωπισμός  της πλατείας  Άρη Βελουχιώτη, στα  Αη Βασιλιώτικα, καθαρισμός- καλλωπισμός πλατείας  (Λ. Μαβίλη ) Παλαιός Σταθμός Τραίνου και καθαρισμό-  ανάδειξη  γέφυρας Καλογριάς.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφθηκε τους χώρους όπου υλοποιούνται δράσεις και έδωσε συγχαρητήρια στους εθελοντές: “Κάθε χρόνο η πανελλαδική αυτή εκστρατεία γίνεται ακόμη σπουδαιότερη με μεγαλύτερη  συμμετοχή. Με σύνθημα τους «γίνε η αλλαγή που περιμένεις» εθελοντές όλων των ηλικιών ομορφαίνουν τους χώρους της πόλης και κάνουν καλύτερο το περιβάλλον που ζουν. Ο Δήμος Αγρινίου έχει δώσει μεγάλη έμφαση στον εθελοντισμό και είμαστε υπερήφανοι γιατί η πόλη πρωταγωνιστεί στον χάρτη  τους lets do it  έχοντας αναπτύξει μεγάλο αριθμό δράσεων. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας και μαζί με τους εθελοντές ας κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο».   

 

Διαβάστηκε 1760 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.