Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:43 πμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Απριλίου 2018 15:59

Μόνος στόχος η νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Χαρίλαου Τρικούπη (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα (29/4 17:00) κόντρα στο Στρατώνι.

Οι παίχτες και το τεχνικό επιτελείο του Μεσολογγίτικου συλλόγου θα επιδιώξουν την 5η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα που θα τους φέρει πιο κοντά στην άνοδο στην Α2′ Εθνική κατηγορία.

Στα αγωνιστικά ο κόουτς Δημητριάδης αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα που ακούει στο όνομα Χρήστος Λειβαδάς. Ο νεαρός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό και δεν θα βρίσκεται στη 12αδα. Οι υπόλοιποι παίχτες είναι όλοι υγιής και ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό παιχνίδι.

Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι καθώς πρόκειται για το τελευταίο εντός έδρας για φέτος και επίσης με νίκη θα πλησιάσει ακόμη περισσότερο στο στόχο της ανόδου.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Καρακάσης και Καρπάνος με κομισάριο το κύριο Πατσαντζόπουλο.

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του συλλόγου έκανε ο Σωτήρης Ντόβας:

 

Διαβάστηκε 1385 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.