Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 13:04

“Έρωτας και αμαρτία” (νέος διαγωνισμός) για Δευτέρα 31 Αυγούστου από το agrinio-life και τις εκδόσεις ΩΚΕΑΝΙΔΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το agrinio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανίδα θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το μυθιστόρημα «Έρωτας και αμαρτία» της Κάθριν Γουέμπ.

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του agrinio-life.gr στο facebook.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του agrinio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

erotas kai amartia

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Έρωτας και αμαρτία
Μπαθ, Αγγλία, 1821.
Η Ρέιτσελ ξεφεύγει από τη μίζερη ζωή τής γκουβερνάντας όταν παντρεύεται έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία. Επιτέλους, θα μπορέσει να αποκτήσει το δικό της σπιτικό και να κάνει οικογένεια. Όμως, σύντομα η ζωή της παίρνει μια απροσδόκητη τροπή όταν αναλαμβάνει να κρατάει συντροφιά στον μοναχικό Τζόναθαν Άλεϊν, που βασανίζεται από τις αναμνήσεις του πολέμου και από την εξαφάνιση της νεανικής του αγάπης, της Άλις.
Η Στάρλινγκ, το έκθετο παιδί που δουλεύει τώρα υπηρέτρια στην οικογένεια Άλεϊν, αγαπούσε την Άλις σαν αδελφή της και είναι βέβαιη ότι τη βρήκε κάποια συμφορά. Είναι λοιπόν, αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια που όλοι οι άλλοι θέλουν να ξεχάσουν… Η εμφάνιση της Ρέιτσελ ταράζει τα λιμνάζοντα νερά στο σπίτι των και Άλεϊν και φαίνεται ότι οι σκοτεινές πτυχές του παρελθόντος θα φωτιστούν.
Πίσω από τα αψεγάδιαστα πρόσωπα της κοινωνίας του Μπαθ ελλοχεύουν καταστροφικές αλήθειες. Το θάρρος της Ρέιτσελ και της Στάρλινγκ, να “ξεθάψουν” το παρελθόν, θα έχει πολύ ακριβό τίμημα…

- See more at: http://agrinio-life.gr/%ce%ad%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%bd%ce%ad%ce%bf%cf%82-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%bc/#sthash.sfEQxn5n.dpuf

Διαβάστηκε 8358 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 17:19
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.