Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  11:38 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 14:06

Αιτωλικό: Διάλεξη του Δρ. Σήφη Κουράκη με θέμα " Η αντιμετώπιση της Διάσπασης Προσοχής και της Απροσεξίας από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς" (Σαβ 28/4/2018 19:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑIΤΩΛΙΚΟ ,
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΡΒΕΛΗ
Σάββατο , 28/04/2018, 7μ.μ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ 

Οι ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ προσκαλούν τους γονείς και εκπαιδευτικούς των σχολείων μας στις 28/04 ημέρα Σάββατο και ώρα 7μ.μ στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΑΡΒΕΛΗ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ στην διάλεξη του Δρ. Σήφη Κουράκη,Παιδαγωγού, Νευροψυχολόγου Παίδων – Παιδοψυχολόγου , Διδάκτορος Ιατρικής Πανεπιστημίου Κρήτης ,με θέμα την διάσπαση προσοχής και την υπερκινητικότητα στην παιδική και εφηβική ηλικία.

ΘΕΜΑ: << Η αντιμετώπιση της Διάσπασης Προσοχής και της Απροσεξίας από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς . Προτεινόμενα ΤΕΣΤ μέτρησης της Προσοχής και Βραχύχρονης Μνήμης για την σχολική τάξη ,εγκεκριμένα από την Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης.>>

φωτο απο άλλη αντίστοιχη διάλεξη στην Αιτωλοακαρνανία

sifis kourakis dialeksi

Διαβάστηκε 1767 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 17:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.