Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:25 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 10:20

Ο Κώστας Πατρώνης μοιράστηκε βιώματα και αναμνήσεις σε μια περιήγηση του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Σχολή Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού «Αθανάσιος Παλιούρας», που λειτουργεί το Τμήμα Πνευματικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, πραγματοποίησε την έβδομη εκδήλωση από μια σειρά οκτώ παρουσιάσεων-ομιλιών, που  κάνουν καθηγητές Πανεπιστημίου, καλλιτέχνες και επιστήμονες μελετητές της Τοπικής Ιστορίας, κατά την περίοδο 2017-2018.

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο ο Κώστας Πατρώνης, Πολιτικός Μηχανικός-Ερευνητής,  μίλησε με θέμα:«Η πόλη από ψηλά». Ο Κώστας Πατρώνης με το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση μοιράστηκε , βιώματα και αναμνήσεις σε μια περιήγηση του Αγρινίου. Βοηθοί του  μια παλιά σπάνια αεροφωτογραφία και φωτογραφίες από το αρχείο του με αξιόλογα κτήρια της πόλης του Αγρινίου , πολλά από τα οποία δεν υπάρχουν πια !! 

agriniosite.gr

 

Διαβάστηκε 1188 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 11:47
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.