Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:58 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 18:25

Μπάμπης Μουρατίδης- ΑΟ Αγρινίου: Να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο σερί νικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο Μπάμπης Μουρατίδης είναι ο παίκτης τoυ ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη «Συνέντευξη της εβδομάδας». Ο έμπειρος shooting guard αναφέρθηκε στη νίκη επί της Καβάλας, στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Α
ασπίδα Ξάνθης, στη συνολική πορεία της ομάδας στο δεύτερο γύρο και στην εικόνα για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Αναλυτικά:
Μπάμπη προέρχεστε από μια πολύ μεγάλη νίκη επί της Καβάλας. Τι σημαίνει για σας αυτό το αποτέλεσμα;
Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο της κατηγορίας, μια πάρα πολύ καλή ομάδα με το πιο πλήρες ρόστερ. Είναι μια δικαίωση για την προσπάθεια και τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις και επιβεβαιώνει την ανάκαμψη της ομάδας. Αυτή η νίκη όμως ανήκει στο παρελθόν και συγκεντρωνόμαστε πλέον στο επόμενο παιχνίδι με την Ασπίδα που δεν είναι εύκολο.
Η Ασπίδα Ξάνθης «καίγεται» για βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θεωρείς ότι η πίεση για το αποτέλεσμα που έχει ο αντίπαλός σας μπορεί να μετρήσει υπέρ σας στον αγώνα αυτό;
Πιστεύω πως θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η Ασπίδα είναι μια νεανική ομάδα αρκετά αξιόμαχη με αρκετά άτυχα αποτελέσματα. Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε την Ασπίδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από το πρώτο λεπτό. Διαφορετικά θα έχουμε ένα δύσκολο απόγευμα.
Στο δεύτερο γύρο έχετε 8 νίκες και 2 ήττες. Τι έχει αλλάξει και η ομάδα σε αυτό το διάστημα έχει πολύ καλή παρουσία;
Σίγουρα στο δεύτερο γύρο είμαστε πιο ανταγωνιστικοί έχοντας κάνει ένα μεγάλο σερί νικών. Αυτό οφείλεται στο ότι έχουμε αρχές σαν ομάδα και τις ακολουθούμε πιστά σε κάθε παιχνίδι. Όπως επίσης και το πλάνο τακτικής που θέτει ο κόουτς Διαμαντάκος και εφαρμόζουμε σε ένα μεγάλο ποσοστό σε κάθε παιχνίδι. Ο κόουτς μας έχει βοηθήσει να καταλάβουμε το παιχνίδι και πως πρέπει να συνεργαζόμαστε για να κερδίζουμε.
Ποιος είναι ο στόχος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν;
Να κάνουμε ένα ακόμα μεγάλο σερί νικών. Μένουν τέσσερις αγωνιστικές και θέλουμε ισάριθμες νίκες παίζοντας ωραίο μπάσκετ, για να κλείσουμε τη χρονιά με τον πιο ωραίο τρόπο.
Θεωρείς ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να ελπίζουν για τις θέσεις που οδηγούν στην Α2 Εθνική Κατηγορία;
Ναι όντως είναι αρκετά ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα. Με τη νίκη μας μάλιστα επί της Καβάλας μπήκε στο κυνήγι της ανόδου και η Ευρώπη 87 Πευκοχωρίου. Αυτό είναι κάτι πολύ όμορφο και συναρπαστικό, όχι μόνο για μας τους παίκτες αλλά και για τον κόσμο που ασχολείται και παρακολουθεί το πρωτάθλημά μας. Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι και τις επόμενες χρονιές, για να προσελκύσει και περισσότερους επενδυτές κάνοντάς το ακόμα πιο ανταγωνιστικό.
 
agrinionews.gr
 
 
Διαβάστηκε 1071 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.