Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  8:49 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 18:11

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην έκθεση ταξιδιών και διακοπών, GreekTravelShow 2018

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση ταξιδιών και διακοπών, Greek Travel Tourism 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Μαΐου στο HELEXPO MAROUSSI στην Αθήνα.

Κύριοι στόχοι της συμμετοχής είναι η καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, παράλληλα με την εγκαθίδρυση και ενίσχυση της επικοινωνίας με σημαντικούς φορείς του τουρισμού στην Ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες τα μέλη του Επιμελητηρίου μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα σχεδιασμού τουριστικής στρατηγικής Δυτικής Ελλάδας (Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, τηλ. 2613613108, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Παράλληλα θα υπάρξει και γαστρονομική δράση κεράσματος των επισκεπτών του περιπτέρου με προϊόντα από την Π.Δ.Ε.. και καλούνται τα μέλη του κλάδου τροφίμων καί ποτών που επιθυμούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους να επικοινωνήσουν με το ανωτέρω τμήμα της Περιφέρειας μας.

 

Διαβάστηκε 803 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.