Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 22:17

Super League: Τα exit polls των πάγκων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αρκετοί πάγκοι της Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή παραμένουν «μετέωροι» και τα δεδομένα έχουν αλλάξει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πλέον θα το πάμε ένα… βήμα παρακάτω. Ας δούμε με ποσοστά τις… εκτιμήσεις που μπορούν να γίνουν αυτή τη στιγμή, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι. Τρόπο τινά τα exit polls.

Το % αφορά τις πιθανότητες παραμονής, με ότι αυτό συνεπάγεται. Α, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ενδεχόμενη αποχώρηση δεν έγκεινται μόνο στην αγωνιστική κατάσταση των ομάδων.

Αυτό να μην περνά απαρατήρητο. Μάλιστα σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξει και εκτίμηση, για το αν υπάρχει αυξητική ή όχι τάση στο εκάστοτε ποσοστό. Οχι σε όλες, αλλά σε αρκετές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Νταμίρ Κάναντι, 100%

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Σάββας Παντελίδης, 100%

ΞΑΝΘΗ: Μίλαν Ράσταβατς, 90% (+)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τραϊανός Δέλλας, 95% (+)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ζοσέ Ανιγκό, 40% (-)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μιχάλης Γρηγορίου, 50%

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Γιάννης Πετράκης, 75%

ΑΕΛ: Σωτήρης Αντωνίου. 95% (+)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Γιώργος Παράσχος, 0%

ΛΑΜΙΑ (εφόσον παραμείνει): Μπάμπης Τεννές, 75% (+)

*Στην Κέρκυρα δεν μπορεί να υπάρξει εκτίμηση, καθώς βρίσκεται με το 1,5 πόδι (βασικά αναζητά ένα θαύμα για να «σωθεί») στη Football League, ενώ στον Πλατανιά τα πάντα είναι στον αέρα.

Γιώργος Ντυμένος

gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 690 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.