Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  7:24 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 18:05

Ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις στο Μεσολόγγι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου ενημερώνει ότι ως ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδος ορίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου. Τονίζεται ότι οι 15 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες.

Πιο συγκεκριμένα, η ημέρα έναρξης του δεκαπενθημέρου είναι η Τετάρτη, 2 Μαΐου (καθώς η πρωτομαγιά όπως κάθε χρόνο θα κηρυχτεί ως υποχρεωτική αργία) και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι η Τρίτη, 15 Μαΐου.

Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο της παρ. 1 άρθρου 3 της Υπουργικής Απόφασης 56885/10-11-2014 «κατά τη διενέργεια εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης».

Με άλλα λόγια, πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά τόσο η παλιά όσο και η νέα τιμή των προϊόντων, ενώ συμπληρωματικά μόνο δίνεται η δυνατότητα αναγραφής του ποσοστού έκπτωσης.

Διαβάστηκε 728 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.