Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:54 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 17:42

«Υγεία Για Όλους» από το Κέντρο Κοινότητας με παράστημα Ρομά Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κάνει γνωστό ότι: «Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23/04/2018 και ώρα 09:30 π.μ στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Υγεία Για Όλους», του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού και του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εμβολιασμός παιδιών Ρομά του Δήμου μας.

Χορηγήθηκαν εμβόλια Ιλαράς, Ηπατίτιδας Β’, Διφθερίτιδας-Κοκκύτη-Τετάνου, σε παιδιά ηλικίας 3 ετών έως και 11 ετών, με την συνοδεία των γονέων τους και τους χορηγήθηκε ή αντικαταστάθηκαν τα  βιβλιάρια υγείας παιδιών, σε όσα από αυτά δεν διέθεταν. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Πρόγραμμα «Υγεία Για Όλους», και το  επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Αιτωλικού, διότι με την συμπαράστασή τους, υλοποιήθηκε μια δράση πολύ σημαντική, για το σύνολο των παιδιών που διαμένουν στους καταυλισμούς».

Διαβάστηκε 770 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.