Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:33 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 10:17

Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει για τους Πληστειριασμούς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σωματείο "Δικαίωμα στη Ζωή" ενημερώνει ότι την Τετάρτη 25/4/18 στο Νομό μας έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οκτώ (8) πλειστηριασμοί.

Στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου (3), Μεσολογγίου (2), Βόνιτσας (2), Ναυπάκτου (1).

Οι έξι (6) από αυτούς, έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και μεταφέρονται για να πραγματοποιηθούν από πιστοποιημένους συμβολαιογράφους Αθηνών, Πατρών, Κεφαλονιάς, Ναυπάκτου.

Αφορούν αγροτεμάχια, μαγαζιά, γραφεία, σπίτια, αποθήκες και έχουμε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό 1ης κατοικίας του εγγυητή κάτω από 300.000 €.

Καταρρίπτεται για άλλη μια φορά το μεγάλο ψέμα Κυβέρνησης – Τραπεζών, ότι δεν πλειστηριάζεται 1η κατοικία και ακίνητο κάτω από 300.000 €.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους έξι (6) ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς της περασμένης Τετάρτης 18/4/18 το Κίνημα κατάφερε να αποτρέψει  τους πέντε (5).

Από 27/4/18 αρχίζουν και η ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (κινητής και ακίνητης περιουσίας) για χρέη από 500 € και άνω στην Εφορία, Ασφαλιστικά Ταμεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΝΕΡΟ, ΔΗΜΟΥΣ, Εταιρείες Κοινοχρήστων.

Γι' αυτή την εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί, πανελλαδικά, 220 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - (νέο ρεκόρ) – εκ των οποίων οι εφτά (7) αφορούν χρέη προς το Δημόσιο.

Τη στιγμή όπου οι κατασχέσεις λογαριασμών και ιδιωτικών περιουσιών. Έχουν φτάσει το 1.500.000, το τελευταίο διάστημα έχουμε 700 κατασχέσεις την ημέρα, κατά μέσον όρο, ξεκινούν πλέον και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Ήδη η Εφορία έχει καταθέσει το πρώτο πακέτο 17.000 ηλ. πλειστηριασμών και έχει έτοιμο 2ο πακέτο 24.000 ηλ. πλειστηριασμών για το τέλος Αυγούστου.

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα Ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία έχουν έτοιμο πακέτο ηλ. πλειστηριασμών που θα ενεργοποιήσουν στις αρχές Ιουνίου.

Καταγγέλλουμε:

α) Την παράνομη μεταφορά ηλ. πλειστηριασμών από μία πόλη σ' άλλη, με σκοπό την ελαχιστοποίηση των αντιδράσεων των Κινημάτων και των τοπικών κοινωνιών.

β) Την αναληθή ανακοίνωση του Συντονιστικού των Συμβολαιογράφων, όπου προσπαθούν με λάθος στοιχεία να αποδείξουν ότι κακώς απετράπη ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός στην Πάτρα, που αφορούσε περιουσία συμπολίτη μας.

Καλούμε όλους τους πολίτες να σηκωθούν από την Νιρβάνα του καναπέ και να ενεργοποιηθούν ενάντια σε κάθε πλειστηριασμό και έξωση συμπολίτη μας.

Η ενημερωμένη και οργανωμένη γειτονιά είναι δυνατόν να αποτρέψει αυτό το έγκλημα της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας.

Παλεύουμε και αντιστεκόμαστε ενάντια:

  • Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και την αρπαγή της λαϊκής περιουσίας.
  • Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη από 500 € και άνω, από Εφορία, Ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ, Εταιρείες Κοινοχρήστων και Δήμους που θα αρχίσουν από 27 Απριλίου.
  • Στις διακοπές ρεύματος και νερού που είναι κοινωνικά αγαθά.

Οι συλλήψεις εναντίον των μελών των Κινημάτων και γενικά του λαού που εναντιώνεται στα Ειρηνοδικεία και τα Συμβολαιογραφικά γραφεία κατά της αρπαγής της λαϊκής περιουσίας δεν μας τρομοκρατεί, δεν μας φοβίζει, αντίθετα μας δυναμώνει.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

 

Διαβάστηκε 1227 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 02:21
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.