Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  3:32 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 18:07

Ναύπακτος: Τουρνουά AHEPA CUP 2018 στις 20-22 Ιουλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πιστό στο ραντεβού του με τον αθλητισμό και τη νεολαία, το τμήμα Ναυπάκτου “AHEPA – Lepanto 1571” διοργανώνει και φέτος το τουρνουά, από 20 έως 22 Ιουλίου στη Ναύπακτο. Η περσινή εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της ΓΓΑ και συνδιοργάνωση με την AHEPA Ελλάδος, το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου.

Ήδη η επιτυχημένη αυτή εκδήλωση έχει καταφέρει να αναδείξει τη Ναύπακτο ως τόπο συνάντησης για τους AHEPANS της Ελλάδας και του εξωτερικού και να προσθέσει αξία στην πόλη ως καλοκαιρινό αθλητικό προορισμό με το βασιλιά των θερινών σπορ, το beach volley. Επιπλέον έχει πετύχει να διαφημίσει την πόλη αλλά και το τοπικό τμήμα AHEPA διεθνώς, αφού η διοργάνωση έχει τύχει προβολής μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της ομογένειας (Εθνικός Κήρυξ Νέας Υόρκης), στο επίσημο περιοδικό “AHEPAN” με αναγνώστες παγκοσμίως αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μητρικής AHEPA στις ΗΠΑ. Την ίδια επιτυχία φιλοδοξεί να έχει και φέτος παρουσιάζοντας το καλύτερο πρόσωπο της πόλης προς τα έξω.

Το τουρνουά, που έχει επισήμως ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της AHEPA Ελλάδος, αφορά ομάδες 2 ατόμων που αποτελούνται υποχρεωτικά από αγόρι και κορίτσι (μικτό). Αν και το επίπεδο των ομάδων της τελικής φάσης είναι πολύ υψηλό, η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε κάθε ηλικία και αθλητικό επίπεδο, σε μέλη AHEPA ή μή, ενώ υπάρχουν και δώρα για τους νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες μπορεί να αναζητήσει κανείς στην προκήρυξη του τουρνουά

http://ahepacup.blogspot.gr

Διαβάστηκε 1229 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.