Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  10:54 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 17:20

Παιχνίδι αναζήτησης στα Αγγλικά με την Συγγραφέα Αριάδνη Δάντε "ANY TIME IS RHYME TIME"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άλλο ένα Σάββατιάτικο πρωινό κύλησε πολύ όμορφα στο παιχνιδοβιβλιοπωλείο "Φουρφούρι" στο Αγρίνιο, αφού υποδεχτήκαμε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πιτσιέρη και τη συγγραφέα Αριάδνη Δάντε με σκοπό να πραγματοποιηθεί η δράση που σχεδίασαν μαζί με αγάπη για τους μικρούς μαθητές του φροντιστηρίου. Οι δύο κυρίες μας σκέφτηκαν να στήσουν μια δράση στα Αγγλικά, ώστε να κάνουν τα παιδιά ν΄αγαπήσουν τη λογοτεχνία και την ποίηση μέσα από το παιχνίδι. Έτσι, λοιπόν είχαμε τη χαρά να ανοίξουμε το χώρο μας και να φιλοξενήσουμε αυτή την όμορφη παρέα.

Από νωρίς έφτασαν η Αριάδνη και η υπεύθυνη του Κέντρου Ξένων Γλωσσών κυρία Βάσω Πιτσιέρη, στήνοντας όλες τις λεπτομέρειες για τη δράση. Γύρω στις 11 μαζεύτηκαν τα παιδάκια μας και με ανυπομονησία περίμεναν να παίξουν στ΄Αγγλικά. Η δράση άρχισε με την Αριάδνη και τη Βάσω να καθοδηγούν τα παιδιά. Η συγγραφέας έχοντας ως βάση το βιβλίο της "Ψάχνοντας στην Πυθωνία" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Τσιπούπολη έφερε σε επαφή τα παιδιά με τους ήρωες του βιβλίου της και μέσα από διαδραστικά παιχνίδια με τις μαγικές της κάρτες.

Η δράση ταυτόχρονα μεταφράζονταν στ΄Αγγλικά από τη Βάσω και τα παιδιά ξετρελάθηκαν με τις καινούργιες γνώσεις τους. Η δράση κύλησε όμορφα και μικροί μεγάλοι πέρασαν φανταστικά. Στο τέλος η συγγραφέας υπέγραψε βιβλία στα παιδιά και τους μοίρασε αναμνηστικά.


Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες παρουσίες όλων στο χώρο μας και ελπίζουμε και σε μια μελλοντική συνεργασία με το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Πιτσιέρη και τη συγγραφέα Αριάδνη Δάντε.

http://tofourfouri.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 1132 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.