Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  8:40 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 12:47

Παναιτωλικός: Επίσκεψη φοιτητών ΤΕΦΑΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ με χαρά αποδέχτηκε την πρόταση της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, να επισκεφτούν οι φοιτητές της ειδικότητας Ποδοσφαίρου το Αγρίνιο, με επικεφαλής τον Dr Ζήση Παπανικολάου (Αναπληρωτή καθηγητή ΤΕΦΑΑ), το διήμερο Τρίτη 24 και Τετάρτη 25 Απριλίου. Το πρόγραμμα της επίσκεψης την πρώτη μέρα περιλαμβάνει:

15.00-17.00: Προπόνηση από τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Τμημάτων Υποδομής κ. Ι. Νταλακούρα και τον προπονητής της ομάδας Κ20 κ. Γ. Ταράση με θέμα: «BUILD UP» από τερματοφύλακα – άμυνα

17.00-18.00: Διάλεξη από τον Dr Ζήση Παπανικολάου με θέμα: «Η προπόνηση ευκινησίας των ποδοσφαιριστών στην παιδική, στην εφηβική και στην ανδρική ηλικία (θεωρία και πράξη)». Πραγματοποιείτε σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας και είναι ανοικτή σε προπονητές, γυμναστές και ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

19.00-20.00: Ομιλία προς τους φοιτητές του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ κ. Γερ. Μπελεβώνη

Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει:

10.00-12.00: Προπόνηση Επαγγελματικής ομάδας – Ομιλία από τον κ. Τρ. Δέλλα και τον κ. Δ. Μπουρουτζίκα

15.00: Φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των φοιτητών με την ομάδα Κ20 του Παναιτωλικού

Διαβάστηκε 731 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.