Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  11:23 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 22:25

Παράταση έως 24/4 της υποβολής αιτήσεων στη βιολογική κτηνοτροφία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τροποποιείται ως την καταληκτική ημερομηνία, η οποία παρατείνεται  έως και την Τρίτη  24/04/2018 ώρα 23:59:59.

Σε συνέχεια ερωτημάτων των ενδιαφερόμενων επισημαίνεται ότι οι αιτούντες με τη μορφή Νομικών Προσώπων ή Ιερών Μονών στη Δράση 11.1.2 του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», θα πρέπει να δημιουργήσουν «Νέα Αίτηση» και να καταχωρίσουν εκ νέου τα στοιχεία της αίτησης προκειμένου να τους αποδοθεί (υπολογιστεί) η βαθμολογία (μόρια) για το κριτήριο του «Γεωργοί Νεαρής Ηλικίας».

Η μοριοδότηση θα γίνει επί τη βάσει της ηλικίας του Διαχειριστή του Νομικού Προσώπου ή της Ιεράς Μονής όπως αναφέρεται στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) ή του νεότερου εκ των συνδιαχειριστών, εφόσον υπάρχουν περισσότεροι του ενός διαχειριστές.

Η ενημέρωση αυτή έχει ήδη πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους ενδιαφερόμενους στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους, αλλά και με ενημέρωση των Πιστοποιητικών Φορέων.

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1481 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία