Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  9:21 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 11:44

Απάντηση Προέδρου Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου στην καταγγελία της ΑΔΚΝ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 3/4/2018 συνεδρίασε το ΔΛΤΝ και εκτός ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα της αφαίρεσης ή μη της περίφραξης του Άλσους Γριμπόβου. Ήδη από 2/4/2018 (μια ημέρα πριν από το συμβούλιο !!!) είχε κατατεθεί στο ΔΛΤΝ από την Τεχνική Υπηρεσία η τεχνική έκθεση και το τοπογραφικό διάγραμμα για τις παρεμβάσεις στο Άλσος Γριμπόβου. Αφού το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά στο συμβούλιο και έγινε αναλυτική αναφορά στις παρεμβάσεις, ελήφθη κατά πλειοψηφία απόφαση σύμφωνα με την οποία αποφασίσθηκε οι παρεμβάσεις στο Άλσος να αποσταλούν για αδειοδότηση. Οι παρεμβάσεις αυτές περιγράφονται στην τεχνική περιγραφή και στο τοπογραφικό. Η απόφαση αυτή, αφού καθαρογραφεί, θα σταλεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας μαζί με την τεχνική έκθεση και το τοπογραφικό διάγραμμα. Προς επίρρωση οποιονδήποτε ισχυρισμών υπάρχουν τα αδιάψευστα πρακτικά της από 3-4-2018 συνεδρίασης του ΔΛΤΝ. Πρόκειται περί παρεξηγήσεως…καθώς η απόφαση αυτή δεν έχει καθαρογραφεί ακόμη εκ παραδρομής και προφανώς ακόμη δεν έχει ανεβεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ήδη χθες κατά τη συνεδρίαση του ΔΛΤΝ δόθηκαν οι εξηγήσεις και επεδείχθησαν και τα πρακτικά! Ας μην βλέπουμε σκιές εκεί που δεν υπάρχουν…

Διαβάστηκε 782 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.