Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 18:34

ΔΕΗ: 30 νέες θέσεις εργασίας – Μία (1) θέση στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την πρόσληψη 30 ατόμων ανακοίνωσε η ΔΕΗ

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού 30 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Οι θέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση με κωδικό 504 παραδίδουν την αίτησή τους στη ΔΕΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Οδός: Χαρ. Τρικούπη 13 Τ.Κ. 301 00 – Αγρίνιο και ειδικότερα στην υπηρεσία ΔΠΝΕ/Κατάστημα Πωλήσεων Αγρινίου (αρμόδιος : κος Μάρκος Βασίλειος τηλ. 26410 30091).

Η σχετική ανακοίνωση με τα δικαιολογητικά και όλες τις λεπτομέρειες, ΕΔΩ.

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2622 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία