Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:56 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 13:57

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του διημέρου Προσομοίωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μαθητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με μαθητές, που θα διοργανωθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στην Πάτρα, θα δοθεί συνέντευξη τύπου, αύριο Τρίτη 17 Απριλίου 2018, στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στις 11 το πρωϊ.

 Την συνέντευξη θα παραχωρήσουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος του δικτύου Teachers for Europe Θόδωρος Μπαρής  και από το Ινστιτούτο Έρευνας και Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων – I.R.T.E.A. ο Πρόεδρος Γιώργος Αντωνάκης και η Γενική Γραμματέας Δέσποινα Παπαδάκη.

Η προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου EUropa.S. Pupils 2018  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Απριλίου και διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων - I.R.T.E.A. σε συνεργασία με το  Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct  Patras - Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας”, με την υποστήριξη του δικτύου Teachers for Europe.

Η Προσομοίωση απευθύνεται σε 50 μαθητές ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού και ‘Α Τάξης Γυμνασίου των Σχολικών Μονάδων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Διαβάστηκε 1402 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.