Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:31

5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα "Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια" (Σ/Κ 5-6/5/2018)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ΜΒΑ του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιων Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α. διοργανώνουν το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα "Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια" στις 5 & 6 Μαΐου (10:00 - 15:00), στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου στην Πλατεία Δημάδη.

Το Συμπόσιο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου. Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί θα παρουσιάσουν και θα σχολιάσουν επιτυχημένες στρατηγικές από επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς τροφίμων και ποτών τοπικής και εθνικής εμβέλειας.

5oSymposioMarketingTrof Potwn


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ι. Σταΐκου 6, Αγρίνιο

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστηκε 1586 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.