Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  1:55 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 17:21

Καταστροφικός!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά γι αυτόν ο Παναιτωλικός γνώρισε την ήττα από την ΑΕΛ στην Λάρισα.

Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης αλλά στην συνέχεια ήταν τραγικός και γνώρισε μια δίκαιη ήττα.

Ο Δελλας έκανε αναγκαστικά πολλές αλχημείες λόγω των πολλών απουσιών και οι παίκτες του τα έκαναν μαντάρα στον αγωνιστικό χώρο. Οι κυανοκίτρινοι προηγήθηκαν αλλά μέχρι το 21λεπτο ήταν πίσω στο σκορ και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Μάρκους Πάουλο.

Μετά από αυτή την ήττα ο Παναιτωλικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν προλαβαίνει την 5η θέση.

ΑΕΛ- Παναιτωλικός 4-2

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο αφού πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ. Ο Μοράρ από θέση τε τα τετ άνοιξε το σκορ. Η συνέχεια όμως ήταν καταστροφική αφου ο Παναιτωλικος ήταν παθητικός και η ΑΕΛ έκανε ότι ήθελε στο παιχνίδι. Αρχικά ο Μιλοσάβλιεβιτς και στην συνέχεια ο Γκόλιας γύρισαν το παιχνίδι μέχρι το 14λεπτο. Στο 21λεπτο έδειχνα όλα να τελειώνουν όταν ο Μάρκους Πάουλο αποβλήθηκε και άφησε τον Παναιτωλικό με δέκα. Τα καναρίνια δεν μπορούσαν να αντιδράσουν με την ΑΕΛ να είναι πολύ ανώτερη. Το σκορ του ημιχρόνου (3-1) διαμορφώθηκε στο 42λεπτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός μπήκε καλυτέρα στο παιχνίδι και προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, χάνοντας και μια ευκαιρία. Στο 57λεπτο η απαράδεκτη αμυντική λειτουργιά των κυανοκίτρινων έδωσε το δικαίωμα στον Αγκάνοβιτς να σκοράρει από κοντά. Λίγα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός μείωσε στο σκορ με ένα τρομερό αυτογκόλ. Στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως από την ΑΕΛ για να μπει ακόμη ένα γκολ. Αυτό όμως δεν έγινε και το 4-2 ήταν το τελικό σκορ.

Οι καλύτερες φάσεις

1': Έναρξη του αγώνα.

1' Γκολ ο Παναιτωλικός, 0-1!Οι φιλοξενούμενοι έπιασαν στον ύπνο την ομάδα της Λάρισας. Ο Μοράρ έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και κρέμασε τον Μπόζοβιτς που βρήκε λίγο την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυά του πριν καν συμπληρωθούν 40 δευτερόλεπτα.

4' Τελική για την ΑΕΛ. Γύρισμα του Ντέλετιτς από τα αριστερά και ο Μασούρας από κάπως πλάγια θέση δεν κατάφερε να βρει εστία.

5' Κι άλλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Σουτ του Αγκάνοβιτς εκτός περιοχής, διώχνει με δυσκολία ο Κυριακίδης, ο Μιλοσάβλιεβιτς πήρε το ριμπάουντ και έκανε σέντρα-σουτ, αλλά ο Ναζλίδης ήταν εκτεθειμένος.

9' Γκολ η ΑΕΛ, 1-1!Ο Ντέλετιτς βγήκε γρήγορα στην κόντρα, κατάφερε να διατηρήσει την μπάλα -μετά τη "μάχη" με τον Μιχάι- στην κατοχή και έστρωσε στον Μιλοσάβλιεβιτς που με φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Κυριακίδη.

14' Γκολ η ΑΕΛ, 2-1!Εξαιρετική κεφαλιά του Γκόλια μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντέλετιτς (είχε φτιάξει και το πρώτο γκολ της ομάδας του) και η μπάλα που πήρε καμπύλη κατέληξε στα δίχτυα του Κυριακίδη. Ολικό come back των γηπεδούχων πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο.

21' Αποβολή για τον Παναιτωλικό! Απευθείας κόκκινη στον Μάρκος Πάουλο. Σε στημένη φάση για τους φιλοξενούμενους, ο αρχηγός της ομάδας του Αγρινίου ήταν μακριά από εκεί που παιζόταν η μπάλα και μονομάχησε με τον Μασούρα, που βρέθηκε στο έδαφος. Στο ριπλέι δεν φάνηκε το τι ακριβώς έχει συμβεί. Το ποιος ξεκίνησε η φάση. Ο Σκουλάς θεώρησε ότι χτύπησε ο Βραζιλιάνος χαφ τον αντίπαλό του.

27'! Ο Μασούρας βρέθηκε -μετά από μπαλιά από την άμυνα- απέναντι από τον Κυριακίδη (όντας λίγο πλάγια) και έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

34' Διπλή ευκαιρία για την ΑΕΛ, με σουτ των Ντέλετιτς-Ναζλίδη μέσα από την περιοχή. Κρατάει ζωντανό τον Παναιτωλικό εδώ ο Κυριακίδης

Πέναλτι για την ΑΕΛ! Ο Ντέλετιτς τροφοδότησε τον Ναζλίδη τον οποίο γκρέμισε ο Τσοκάνης.

42' Γκολ η ΑΕΛ, 3-1!Ο Ναζλίδης ανέλαβε το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και με εκτέλεση αλά Πανένκα νίκησε τον Κυριακίδη.

Ημίχρονο στη Λάρισα. ΑΕΛ-Παναιτωλικός 3-1!

46’ Έναρξη Β μέρους

52' Καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό. Προβολή του Ρόσα έπειτα από εκτέλεση φάουλ, δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα και πέρασε ο κίνδυνος, με τον Μπόζοβιτς να μπλοκάρει

57' Γκολ η ΑΕΛ, 4-1!Ο Αγκάνοβιτς με σκαστή κεφαλιά έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, νίκησε τον Κυριακίδη.

61' Γκολ ο Παναιτωλικός, μειώνει σε 4-2!Ύστερα από γέμισμα, ο Μασούρας έπιασε κεφαλιά εκτός περιοχής και "κάρφωσε" τον τερματοφύλακα της ομάδας του. Τρομερό αυτογκόλ

71' Σουτ του Ντέλετιτς εκτός περιοχής, έδιωξε ο Κυριακίδης με δυσκολία.

82' Ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Ο Ντίας κλώτσησε ευκαιρία μέσα από τη μικρή περιοχή, στέλνοντας την μπάλα ψηλά

84' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Κυριακίδης κράτησε το 4-2 σε σουτ του Περόνε από πολύ καλή θέση.

86' Εξαιρετική επέμβαση του Κυριακίδη στο πλασέ του Μλαντένοβιτς.

90+3 Τέλος στο παιχνίδι

 

http://panaitolikos1926.blogspot.gr

 

Διαβάστηκε 2429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.