Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:02 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 21:12

Νίκη επί της Φλόγας Παλαιομάνινας και 2η θέση για την ΑΕΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την νίκη με σκορ 0-2 για την ΑΕΜ το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο και το γήπεδο Καραπαππά επί της Φλόγας Παλαιομάνινας στα πλαίσια της 30ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας με την ομάδα του Μεσολογγίου να καταλαμβάνει την 2η θέση στην τελική κατάταξη.

Οι κανονιέρηδες πήραν κεφάλι στο σκορ στο 23΄ με σουτ του Μιχαλόπουλου μετά από συνεργασία του σκόρερ με τον Πιστιόλη 0-1.

Στο 70΄ μετά από σέντρα του Βασιλάρη ο Πιστιόλης θα σημαδέψει το δοκάρι για την ΑΕΜ.
Αποβολή στο 73΄ για τους γηπεδούχους με τον Στριμμένο να αντικρίζει την 2η κίτρινη κάρτα – κόκκινη του Στυλιαρά για μαρκάρισμα πάνω στο Γκατσέσα.

Με τον νεοεισελθών Ανδρεόπουλο στο 93΄ με πλάσε μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά να διαμορφώνει το τελικό 0-2 για τους κανονιέρηδες.

Ναυπακτιακός Αστέρας, ΑΕ Μεσολογγίου, Ομηρός Νεοχωρίου και Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος είναι οι ομάδες θα διεκδικήσουν στα φετινά play-offs το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ΄ Εθνικη, το πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί μετά την κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δεύτερα 16 Απριλίου στις 19:00 σε αίθουσα του ενωσιακού γηπέδου, με την ομάδα της Ναυπάκτου να μπαίνει στην διαδικασία με ένα μαξιλαράκι 2 βαθμών έναντι 0 βαθμών των υπολοίπων.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1940 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.