Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  3:21 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 21:06

Νίκη με 4-0 ο Αμβρακικός Λουτρού τον Αράκυνθο και πάει στα PLAY OUT

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια άνετη νίκη με σκορ 4-0 πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Αμβρακικός Λουτρού στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος 2017-2018 της Α’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Με τι νίκη αυτή η ομάδα του Λουτρού πάει στα PLAY OUT όπου θα αντιμετωπίσει τον προπορευόμενο Ηρακλή Αστακού.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 5’ ο Σπανός για να διπλασιάσει στο 55΄ με κεφαλιά ο Σαπλαούρας. Στο 80’ ο Τσιλίκης Αν. έκανε το 3-0 και τρία λεπτά αργότερα στο 83’ ο Σαπλαούρας και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 4-0 κλείνοντας με νίκη την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μιας όχι και τόσο καλής πορείας για την ομάδα του Λουτρού.

Συνθέσεις:

Αμβρακικός Λουτρού: Βασιλόπουλος, Διαμάντης(75′ Τσιλίκης Αν.), Γουρούνας, Φονιάς, Παπανίκος, Νίκας, Παγώνης, Αυγέρης, Σπανός, Κόντος, Σαπλαούρας.

Αράκυνθος Ματαράγκας:Καραδήμας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούκαρης Π., Αλεξανδρής, Μπούκαςρης Χ., Ζαπαντιώτης, Ευθυμίου, Παπαδόπουλος, Κουζέλης.

http://e-maistros.gr

????????????????????????????????????

Διαβάστηκε 1847 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.