Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  6:30 πμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 12:42

Επιστροφή στη μάχη της ανόδου για τους νέους του Χαρίλαου Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει μετά από διάστημα δύο εβδομάδων η under 21 ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη, καθώς σήμερα στις 5 το απόγευμα υποδέχεται στο κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των play offsανόδου της Β’ Εσκαβδε.

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής κόντρα στον Α.Γ.Σ.Ι Β’ περιθώριο για άλλη ήττα δεν υπάρχει. Οι νέοι του Χαρίλαου Τρικούπη ψάχνουν 2 νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν (με τα 2 να είναι εντός έδρας) για να έρθει η άνοδος στην Α’ Εσκαβδεόπου είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας αυτής.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με το προπονητικό δίδυμο Κακατσίδη – Κλάδη να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίχτες.

Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου απευθύνουν οι ιθύνοντες της Μεσολογγίτικης ομάδας να ενισχύσει τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών σε αυτό το κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι, με την είσοδο να είναι ελεύθερη προς το φίλαθλο κοινό.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Λεκατσάς και Καββαδάς.

Πηγή: aitosports.gr

Διαβάστηκε 1704 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.