Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  12:40 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 18:12

Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των Ιόνιων νησιών από 1η Μαΐου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των Ιόνιων νησιών από 1η Μαϊου. Nέα ακτοπλοϊκή γραμμή που θα συνδέει για πρώτη φορά όλα τα Ιόνια Νησιά, ξεκινά την 1η Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου.

Τη σύνδεση των νησιών του Ιονίου προανήγγειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Ιονίων Νήσων. «Η σύνδεση των Ιονίων Νήσων θα είναι μία νέα πραγματικότητα, που θα σπάσει τον αποκλεισμό ανάμεσα στα νησιά της ίδιας περιφέρειας», τόνισε ο υπουργός.

Τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με το «HIGH SPEED AZIMUT JOY CRUISES», το οποίος έχει μήκος 30 μέτρα και μέγιστο πλάτος 6 μέτρα και η χωρητικότητά του είναι 260 άτομα.

Η νέα ακτοπλοϊκή γραμμή θα συνδέει κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή την Κέρκυρα με τους Παξούς, τη Βασιλική της Λευκάδας, τον Πισαετό Ιθάκης, τη Σάμη Κεφαλονιάς και τη Ζάκυνθο, ενώ αντίστροφα η ακτοπλοϊκή γραμμή με αφετηρία τη Ζάκυνθο και τελικό προορισμό την Κέρκυρα θα εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

dete.gr

 

Διαβάστηκε 2170 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.