Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:10 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 17:28

Κωστούλας: «Θα πέσουμε όλοι μαζί και να δούμε τι πρωτάθλημα θα κάνουν»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί το ΔΣ της Λίγκας που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη να κατέληξε σε φιάσκο εξαιτίας της απόφασης ορισμένων ΠΑΕ να μην δώσουν καν το παρών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έβγαλαν ειδήσεις. Μια από αυτές αφορά και την στάση του Παναιτωλικού.

Ο Φώτης Κωστούλας εξ αρχής είχε την πρόθεση να κάνει αισθητή την παρουσία του στο συμβούλιο του συνεταιρισμού με δεδομένη έτσι κι αλλιώς την στάση που τηρεί ως Παναιτωλικός σε όλα τα θέματα και ειδικά σε αυτά που έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά.

Μπορεί λοιπόν συμβούλιο να μην έγινε αλλά ο ιδιοκτήτης της Αγρινιώτικης ΠΑΕ φρόντισε να δώσει το στίγμα του σε… πηγαδάκι, όταν όλοι ψάχνονταν για τις προθέσεις του στο θέμα της ψηφοφορίας προς όφελος του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Κωστούλας, επισήμανε προς όλους θυμιζοντάς τους πως δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός που κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω μη αδειοδότησης, αλλά και οι επτά ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, οπότε δεν μπορούν να παρουσιάσουν εγγυημένα έσοδα και να πάρουν την άδεια.

«Αν εξαρτάται από τη δική μου ψήφο θα πω όχι και ας πέσουμε όλοι. Να δούμε τι πρωτάθλημα θα κάνουν όσοι έτρεξαν να κάνουν μονομερή συμβόλαια, κοιτάζοντας το ατομικό συμφέρον και όχι το συλλογικό», τόνισε  το αφεντικό του Παναιτωλικού κι έδειξε την στάση που θα ακολουθήσει και στην συνέχεια, κάτι που άλλωστε και λίγες ώρες αργότερα επισημοποιήθηκε με την σκληρή ανακοίνωση των «καναρινιών».

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 2112 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.