Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:49 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 16:55

Συνεδρίασε σήμερα το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο  Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου Αγρινίου με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών και την λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας.

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Γκρίζης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες  για την συνεργασία κατά την διάρκεια του χειμώνα και τόνισε την ανάγκη επαγρύπνησης  ενόψει της αντιπυρικής περιόδου: «Συγκεντρωθήκαμε για να ακούσουμε τους τοπικούς φορείς και να μπορέσουμε έτσι ν’ αντιμετωπίσουμε όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί η καλοκαιρινή περίοδος. Στόχος  παραμένει η καλή συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως άγρυπνοι φρουροί και θα ενημερώνουν άμεσα  για όλα τα ζητήματα  που θα προκύπτουν.  Είμαι βέβαιος ότι η στενή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων με τις δημοτικές υπηρεσίες  θα θωρακίσει τον Δήμο ενόψει της θερινής περιόδου και θα λειτουργήσει προς όφελος των πολιτών.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλούμαστε και φέτος ν’ αντιμετωπίσουμε είναι η έλλειψη πόρων και μέσων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Βασικό αίτημα παραμένει η άμεση αποκατάσταση των δρόμων που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις».

Στη σύσκεψη μετείχαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Γκούντας, ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας  Γιάννης Τέγας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής και  της Αστυνομίας, των Εθελοντικών Σταθμών, Πρόεδροι  Κοινοτήτων, Εθελοντές, Φορείς και Σύλλογοι καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες  του Δήμου Αγρινίου.

   

Διαβάστηκε 1789 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.