Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 21:06

Ο Σαββίδης στην πυρά!...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

γράφει ο Παπα Ηλίας Υφαντής

Φρύαξαν οι ντόπιες και διεθνείς «ενάρετες» κάργιες των μέσων μαζικής εξαπατήσεως (ΜΜΕ) εναντίον του κ. Σαββίδη για την έντονη διαμαρτυρία του στην Τούμπα. Απαιτώντας την βαρύτατη τιμωρία του ίδιου και τον υποβιβασμό της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Πολύ περισσότερο μάλιστα, γιατί εδώ και κάποια χρόνια τόλμησε να τους αποσπάσει κάνα δύο πρωταθλήματα και κύπελλα. Και να σπάσει κατά κάποιον τρόπο το μονοπώλιο των ομάδων του Κέντρου. Αλλά, ενώ ο ΠΑΟΚ φαινόταν στο μεταξύ να φυτοζωεί, ήρθε αυτός ο «ανεκδιήγητος» Σαββίδης και θέλει να τον αναστήσει. Και μάλιστα φέτος φαινόταν να κινδυνεύουν να τους ξαναπάρει το πρωτάθλημα, γιατί όχι και το κύπελλο. Και φαντασθήκατε εσείς ότι θα μπορούσαν να καθίσουν με σταυρωμένα χέρια; Οπότε, όπως φαίνεται, ξαναθυμήθηκαν την αείμνηστη «παράγκα» κι έβαλαν τα δυνατά τους να αποσοβήσουν το κακό. Όχι που θ’ άφηναν τον ΠΑΟΚ να πάρει τ’ απάνω του και να τους παίρνει κύπελλα και πρωταθλήματα…

Δεν έχει καμιά σημασία αν ακυρώθηκε το εγκυρότατο γκολ στην Τούμπα. Ο Σαββίδης έπρεπε να σκύψει και να τους πει: «Σφάξτε με αγάδες μου ν’ αγιάσω»! Οπότε ο ΠΑΟΚ θα έχανε το πρωτάθλημα και ο Σαββίδης θα κέρδιζε το φωτοστέφανο της «παράγκας». Και θα εισέπραττε εύσημα και επαίνους απ’ αυτούς, που τώρα τον περνάνε γενεές δεκατέσσερις. Αλλά να που Σαββίδης πνιγμένος απ’ την αδικία δεν άντεξε και αντέδρασε διαφορετικά. Και έτσι έριξε νερό στο μύλο όλων αυτών, που τον περίμεναν πώς και πώς στη γωνία, για να εκτελέσουν αυτόν και την ομάδα. Και βέβαια επιστράτευσαν όλα τα μέσα εξαπατήσεως (ΜΜΕ) που στη συντριπτική τους πλειονότητα έχουν στη διάθεσή τους για να τον διασύρουν στα πέρατα της οικουμένης. Και ασφαλώς οι ντόπιες και οι ξένες αρχές και εξουσίες του κατεστημένου πήραν θέση μάχης, για να συντρίψουν το Σαββίδη και την ομάδα. Άλλωστε, αφού τους δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία, θα την άφηναν να πάει χαμένη!

Πολύ περισσότερο μάλιστα, αφού αυτό θα ευχαριστούσε παρά πολύ τα υπερατλαντικά μας αφεντικά, που έχουν χολοσκάσει, βλέποντας το Σαββίδη να κερδίζει διαρκώς έδαφος. Γιατί ίσως τον θεωρούν προγεφύρωμα της Ρωσίας του Πούτιν. Προς τον οποίο διάκειται συμπαθώς η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων.Και ιδιαίτερα μάλιστα τώρα που οι δυτικοί κανίβαλοι αγωνίζονται να πετύχουν τον καταποντισμό των Ελλήνων . Γιατί, όπως φαίνεται οι «ημέτεροι» εφιάλτες έχουν αποφασίσει να μην τους προσφέρουμε μόνο τη Μακεδονία αλλά να θυσιάσουμε ακόμη το Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ!

Δεν είδατε εξάλλου τον αξιότιμο Πρεσβευτή της υπερατλαντικής «συμμάχου» μας που τόσες συμφορές επεσώρευσε στην πατρίδα μας που σουλατσάρει από υπουργείο σε υπουργείο και μετράει ακόμη και τις ανάσες, κυβέρνησης και αντιπολίτευσης; Και καλά κάνει. Μήπως άλλωστε δεν είναι στο τσιφλίκι του…

Αν μάλιστα ήταν στο δικό μου χέρι θα έκαιγα το Σαββίδη σαν τη Ζαν ντΆρκ στη Μέκκα του ελληνικού ποδοσφαίρου ή σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη που διαθέτει «ενάρετο» ποδόσφαιρο και καλούς ιεροεξεταστές. Γιατί ο Σαββίδης καταστρέφει τα «χρηστά» ποδοσφαιρικά τους ήθη. Προς γνώση και συμμόρφωση άλλωστε όσων πιστεύουν ότι θα μπορούσε ποτέ να επικρατήσει, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και σε κάθε πτυχή της κοινωνικής ζωής το δίκιο και η αλήθεια απέναντι στις τόσες συμμορίες.

Αλλά ας αφήσουμε τ’ αστεία και ας μιλήσουμε σοβαρά. Μήπως καθένας φυσιολογικός άνθρωπος, όταν στραγγαλίζεται το δίκιο του δεν εξανίσταται και δεν αντιδράει σαν τον κ. Σαββίδη ή και ακόμη εντονότερα; Μια αλήθεια που παραδέχτηκε άλλωστε και κάποιος μεγαλοπαράγοντας του Παναθηναϊκού. Όταν μάλιστα ο στραγγαλισμός των ομάδων της περιφέρειας έχει μακρά προϊστορία. Ή μήπως για πολλά χρόνια οι τελικοί του κυπέλλου δεν γίνονταν μόνο στο λεκανοπέδιο; Έτσι ώστε, για να μπορέσει κάποια ομάδα της περιφέρειας να αποσπάσει το κύπελλο, έπρεπε να είναι δυο και τρεις φορές καλύτερη απ’ τις ομάδες του Κέντρου.

Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει μόνο στον κ. Σαββίδη, ανήκει και στους ποδοσφαιριστές του και τους φιλάθλους του. Των οποίων η συμπεριφορά, παρόλη την κραυγαλέα αδικία, υπήρξε υποδειγματική. Άλλωστε οι νόμοι υπάρχουν, για να απονέμεται δικαιοσύνη και όχι για να μεταβάλλονται εκ μέρους κάποιων σε όργανο εκδίκησης και ναζιστικών αντιποίνων σε βάρος των θυμάτων της διαχρονικής αδικίας είτε στον αθλητισμό είτε οποιασδήποτε άλλη πτυχής του κοινωνικού φάσματος.

Ασφαλώς κάποιοι πολύ λίγο νοιάζονται για το τι είναι δίκιο και τι είναι άδικο. Ή μήπως δεν βλέπουμε το σε βάρος μας οργανωμένο τα τελευταία χρόνια μακελειό; Κι ακόμη τι γίνεται με τους δολοφονικούς πλειστηριασμούς! Ή με πόση αδιαντροπιά προχωρούν ακάθεκτοι στην εσχάτη προδοσία που μεθοδεύουν σε βάρος της Μακεδονίας με το ξεπούλημα του ονόματός της! Παρότι είναι η ψυχή και η καρδιά της Ελλάδας και συνάμα του μεθοδευμένου σε βάρος μας αλυτρωτισμού. Αντιμετωπίζοντας με απέραντη περιφρόνηση τη συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, που είναι κάθετα εναντίον τους.

Παριστάνοντας μάλιστα και τους θιγόμενους, επειδή κάποιες Παμμακεδονικές Οργανώσεις είχαν την εντιμότητα να τους προειδοποιήσουν για τις αυτοκτονικές συνέπειες της έσχατης προδοσίας τους, όχι μόνο για την πατρίδα αλλά και γι’ αυτούς τους ίδιους. Οι οποίοι αναπόφευκτα θα αντιμετωπίσουν την έκρηξη της ίδιας και μεγαλύτερης συγκριτικά με τους προδότες της Κύπρου δίκαιης οργής. Εκτός και αν οι «περιούσιοι» μέντορές τους και προστάτες τους εξασφαλίσουν, , ασυλία σε κάποιους οικονομικούς παραδείσους της αυτοκρατορίας τους. Όπως στον απαίσιας μνήμης εκείνον Παπουτσή, που ξυλοφόρτωνε το λαό για τα συμφέροντα της τοκογλυφικής μαφίας και τώρα σταβλίζεται στην Παγκόσμια τράπεζα με δέκα χιλιάδες (10. 000) δολάρια το μήνα.

https://papailiasyfantis.wordpress.com/

Διαβάστηκε 3432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.