Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:52 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 13:44

Εργασίες αναβάθμισης και εξωραϊσμού σε Κοιμητήρια  Δημοτικών Ενοτήτων του Αγρινίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες αναβάθμισης και εξωραϊσμού πραγματοποιούνται σε Κοιμητήρια  Δημοτικών Ενοτήτων του Αγρινίου. Οι παρεμβάσεις αφορούν κυρίως στην αποκατάσταση της περίφραξης και την κατασκευή συμπληρωματικών έργων έτσι ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των πολιτών αλλά και να διασφαλίζεται η φύλαξή τους. Ο εκσυγχρονισμός αφορά τα κοιμητήρια στον Άγιο Νικόλαο, Σιτώμενα, Σκουτερά, Ελαιόφυτο, Σίδερα Αγίου Βασιλείου και Κυπάρισσο.

Τις περιοχές όπου γίνονται εργασίες επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Ευθύμιο Γρίβα και ανέφερε σχετικά:  « Η Δημοτική Αρχή προβαίνει σε σημαντικές βελτιώσεις στο χώρο των Κοιμητηρίων. Οι ενέργειες για την αναβάθμιση τους ξεκίνησαν από τις συγκεκριμένες δημοτικές κοινότητες και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Πρέπει να πούμε ότι η χρηματοδότηση για την εκτέλεση των έργων  προέρχεται από δημοτικούς πόρους.  Οι παρεμβάσεις μας κρίνονται αναγκαίες  αφού  αφορούν χώρους  όχι μόνο θρησκευτικής αλλά και προγονικής κληρονομιάς».

 

Διαβάστηκε 2528 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.