Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:00 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 18:00

45 προσλήψεις συμβασιούχων στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

45 προσλήψεις συμβασιούχων στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου. Προσλήψεις για 356 συμβασιούχους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου θα πραγματοποιήσουν 17 δήμοι της χώρας

Οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν μετά τις εισηγητικές εκθέσεις των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τις οποίες εισηγούνται θετικά για την ικανοποίηση των αιτημάτων ενω προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισμού των φορέων η οποία θα αντιμετωπίζεται από την καταβολή αντιτίμου που καταβάλλουν οι ωφελούμενοι για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ειδικότερα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη εγκρίθηκε η σύναψη τριακοσίων πενήντα έξι (356) συμβάσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, ή έως εννέα (9) μήνες (για απασχόληση σε αναγνωρισμένες σχολές) σε ΝΠΙΔ, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:

sta22

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 2483 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία